Posts

Showing posts from 2012

penganggur kehormat....

tolong~~~tolong ...cepat bentang karpet merah...penganggur kehormat dah nak lalu....
hahahaha...

well assalamualaikum....lama gila-gila kan tak update blog...adik aku pon smpai naik fed up dah tgok blog aku yg bersarang bersawang   nih....dia cakap asyik-asyik last post pasai versus tu lah...
ok ok ...nih nak update la nih...

hahaha *gelak ja lebih....

ok now statusku pasti,yakin dan kekal la kot smpai result kluaq nih as a penganggur ....bukan tak  nak cari kerja...tpi.........aku rasa mcam tak dak ja kerja yg padan ngan aku....nak keja farmasi....x dak kosong....nak keja kedai buku ..jauh...

masalah utama aku menganggur nih pon sbb tak dak lesen lg....bru nak p ambik...ingat nak ambik motor ja ...tp abah sroh amek kete and moto....so jgan tolak rezeki..ambik ja....hahahaha

tp aku ada jgak la income dlam rm 50--> rm 100 sebulan....tu pon ambik upah taip kerja tabika mak aku@ wat mural kat dinding tabika.... tuu mural tuu ...x tahan....mcam pandai lukis sngat.... :p
selebihnya meng…

SPM year....2012

Image
assalamualaikum....agak lma aku x post smthing....pling last pown psai omwork brtimbon...
happy new year!!...(even dah lmbat....dah 15/1 dah cik kak oii.....bru nak wish)



bla bermulanya taun 2012 nih...brmulalah prjuangan aku utk mndpatkan 10A's in SPM.....
dulu aku ingat nak drop buang account...tp bla tgok2 blik mrkah exam aku,account aku lg bgos skit  dr  bio....so aku decide amik p la...insyaallah kalau dpat acc n bi A bleh mnx sijil account dri london....snang skit nak cri kja....
abah n mak pown skrg nih dah x bg tgok tv sngat...hukhuk.....tgok kdang2 ja.... snang ckap hidop aku 2012 nih sbgai plajar FORM 5 smk ibrahim nih mmg sbok lah....jumaat smpai isnin mmg sbok ngan tusyen...mlam bru smpat wat kja sk.....tu pown smpai kol 1-2 pg....
letih....dah la tu kat sk...tiap2 hari kja sk mmg bertimbon....tiap2 subjek dlam ari tu nak bg kja sk....ingat cuti satu thn kaa.....haih...

tapi ckgu2 yg aku taun nih mmg brsyukur gla.....baek2.....mmg aku pham aa apa dpa dok ajaq....
aku harap tau…