Posts

Showing posts from March, 2013

SPM results!!!!!!

assalamualaikum...

alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah....syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah dan kurniaNya aku dpat jgak capai target utk SPM aku...

ucapan terima kasih tak terhingga kat mak abah sebab selalu mendoakan kejayaan anak-anak...
terima kasih jugak kat adik beradik(kak na,tirah adik tilah) sebab doakan aku jgak...dan jgak kat family besaq yg ada bg moral support..

yahhh dan tak lupa kat cikgu-cikgu dari aku tabika sampai ke sekolah menengah (TBK Sg Jagong yg mana cikgunya merangkap mak aku,SK Taman Ria,SMK Ibrahim) dari aku tak reti baca dan mengira sampai dah dpat result SPM yg bg aku terbaik dah nih..alhamdulillah...
and thanks jgak2 kat hampa-hampa aka merangkap kawan-kawan yang sama-sama kita berdoa semoga result kita cemerlang..

semua mesti tertanya jgak lah kan "dpat berapa A????"
"alhamdulillah aku dpat 7A3B".....or nak aku spesifikkan....

MATEMATIK,P.AKAUN---> A+
BM,BI,PAI ---> A
SEJARAH,MATEMATIK TAMBAHAN---> A-
BIOLOGY--->…

pengguna jalanraya baharu :)

assalamualaikum....
hola hola holi...cikebum cikebum ...hahahaha

hari ni senang hati....:D

sbbnya...pada 19 mac 2013 saya dengan rasminya telah menjadi pengguna jalanraya yg halalan toyyiba...:D
bkannya nak kata sblum nih bawak secara haram tapi lpas nih p.cik polis tak leh kata pa dah la ....hahahaha....

tapi yg lulus tu kereta ja la...moto malas nak pi latihan so L ja la...tapi ok pa L pon dah boleh bawak dah....cuma tak leh nak bawak org ja la...ok tak pa kalau gamak teringin nak naik kenderaan ngan aku...jom kita naik kereta.....hahaha *bajet hot sentap... :P

tiba-tiba tangan rasa gatai plak nak tulis apa jadi kat test tadi..hahahaha...

hari indahku bermula dengan pi pejabat bayaq duit bg perabeh.. *duit keluaq woiiiii....
pastu pi la menunggu bawah bumbung kat tepi bukit tu mcam org bodo...nseb ada dayah ada gak la org nak aku ajak bersembang...
sroh mai sebelum pukoi 8.30 pg ...tgok2 pukoi 9 lebih pon tak start lg..masalahnya pegawai jpj tak cukop ...depa nak kena tunggu jpj dri…