Posts

Showing posts from December, 2012

penganggur kehormat....

tolong~~~tolong ...cepat bentang karpet merah...penganggur kehormat dah nak lalu....
hahahaha...

well assalamualaikum....lama gila-gila kan tak update blog...adik aku pon smpai naik fed up dah tgok blog aku yg bersarang bersawang   nih....dia cakap asyik-asyik last post pasai versus tu lah...
ok ok ...nih nak update la nih...

hahaha *gelak ja lebih....

ok now statusku pasti,yakin dan kekal la kot smpai result kluaq nih as a penganggur ....bukan tak  nak cari kerja...tpi.........aku rasa mcam tak dak ja kerja yg padan ngan aku....nak keja farmasi....x dak kosong....nak keja kedai buku ..jauh...

masalah utama aku menganggur nih pon sbb tak dak lesen lg....bru nak p ambik...ingat nak ambik motor ja ...tp abah sroh amek kete and moto....so jgan tolak rezeki..ambik ja....hahahaha

tp aku ada jgak la income dlam rm 50--> rm 100 sebulan....tu pon ambik upah taip kerja tabika mak aku@ wat mural kat dinding tabika.... tuu mural tuu ...x tahan....mcam pandai lukis sngat.... :p
selebihnya meng…