Posts

Showing posts from February, 2013

Cooking time :)

Image
assalamualaikum....
hola hola hehehe...lama tinggai blog...
biasa la busy *coi busy pa tak taw la..busy tdoq..:P

spnjg cuti lpas spm nih ..serious aku gtaw mmg boring tahap maksima lah....nak cari kerja lain selain tolong mak kat tabika kereta,moto tak leh bawak lagi..even dah ada L moto...x cekap lg la...kereta plak minggu dpan baru nak pi latihan...so...maknanya dok di rumah...MAKAN,TIDOQ,ONLINE....

tapiii..*baca dgn nada saspen...:D

aku telah memulakan aktiviti baru selain yg 3 di atas...hahaha..aktiviti MEMASAK....yeeaaaa!!!!....

aku mula nak explore resepi kat internet ...bila Zai aka nama sebenar Zayani,rakan baikku bg aku resepi puding caramel...:)


walaupun wajahmu buruk tapi rasamu ttap bolehlah tahan ...*percubaan pertama
pastu bermulalah minat aku utk memasak..bkan sblum nih  tak  pernah masak cuma nak masak lauk pauk nih kureng sikit....hehehe...pastu lunch bila tah goreng ayam...tapi salut tepung segera tu ja+lada hitam tumbuk..and sayur campur...

ayam goreng...sayur campu…