Posts

Showing posts from August, 2015

#KePenangKeKita

Image
Assalamualaikum.
Memandangkan sekarang tengah cuti semester dan ramai pelajar degree aku pasti tengah mereput kat rumah. Bangun tidur makan tengahari yang pasti bukan breakfast lagi dah, ataupun kita boleh kategorikan sebagai brunch (breakfast + lunch) then maybe sambung tidur balik. Nampak dak betapa mereputnya kami di rumah.

So last Wednesday we had decided to go to Penang ...wuhuuuu!!!! I tell you it such an amazing journey with the other 4 awesome ex-schoolmates.
Aku,(yeah obviously aku ikut..lame asnida lame) syifa ,dekna , zana and fariza ...

so yeah aku decide untuk write up the journey in this blog... jangan gelakkan aku. nama ja study kat penang. dah setahun dah pun. aku tak pernah pi lagi. :( huhuhuhuhu...

#KePenangKeKita 's journey start :D

Kami pi naik kereta dek na lebih kurang pukul 10.30 pagi jugak lah.. Menggunakan perkhidmatan feri. RM 7.70




Sampai pulau jam dah pukul 11.45 lebih kurang and everyone still kenyang sebab dah breakfast so terus ke Penang Interactive M…