Posts

Showing posts from April, 2013

Hala Tujuku..KMPP

Image
assalamualaikum...dah sebulan jgak la aku tak update...
diri nih tak sibuk pon...saja malas... -____-

hmm hari tu aku ada dpat offer sambung asasi kat kolej mara kuala nerang under UniKL...asasi sains dan teknologi...dpat pinjaman mara...tapi abah mcam tak bagi pi..sroh tunggu matrik dulu..

so tunggu punya tunggu..+___+ aku pon check dan aku dapat... :D syukur alhamdulillah...dan tempat tu dekat ja..setengah jam dah sampai...



tapi kawan-kawan semua dpat jauh2..kna "campak"sampai ke johor nuh...just ada bbrapa org ja yg dpat area utara...aku kan dpat matrik penang...dan aku taw baru sorang yg sama tempat dengan aku..yg lain semua kedah,johor,pahang,perlis...adoii sedih...
tapi dah nak belajaq ..so kena pi la...abah pon macam seronok ja aku dpat sana...sanggop mintak kerja syif petang sebab nak urus hal matrik aku..dan aku rasa kalau aku dapat U untuk asasi or diploma ,aku tak pi KOT.
tadi aku siap buat blog walking lagi ...blog2 ex students KMPP...dan nasib ada kak athirah,an…