Posts

Showing posts from March, 2011

don't know wHy.....

Image
salam....hmm dah nak abeh cuti dah...nih yg x best nih....leh ak aku nak wat satu request .......request spaya kementrian plajaran tambahkan cuti for student.....haha....(suka ati ang ja...mana nak taw ada org yg dah trhgeh-hegeh nak p sk dah).....

hmm harini mrupakan antara last posts utk cuti nih....sbb sabtu ni aku nak kna blik asrama dah...huhu.....x ska....aku nak dok umah......(mak kta kalu nak dok umah,kawin tros......x maw aku.......sapa maw kawin la...tnggu nnt bla  ank mak nih jd pharmaciast,br nak pikiaq........)hehe.....

hmm hrini aku nak cta psai muzik kgmaran aku.....

hmm aku nih mnat indie....(ada ka ala-ala mka indie kat aku???)

knkdg aku x taw knapa aku nih mnat muzik indie.......
aku rsa myb sbb muzik dpa gmpak......lirik tu ada pngajaran.....and so on.....


tp yg plik nya ngan aku ....aku x mnat korea......huh mcm alasan yg aku bg kat post ari tu ....sbb tu la aku x mnat dpa.....


bunkface
 bunkface  hujan
hujan

grey sky morning....
tp besides indie...aku pown mnat gak sorn…

kenAnGan....pasCa PmR ParT 1

Image
salam smua.......ttba aku tringat knangan pasca pmr wktu zaman form 3 dulu.......hmm bnyak gla .......

hari first pasca

aku ngan kngkwan aku  x ikowt lwtan sk......kmi p port dickson n kl.....p ngan ckgu klas, ckgu jum ...ps2 ada la 2 org ckgu ikowt .....

kmi brtolak pg.....dalam bas mmg bnyak aa kerenah.....tdoq nih mcm2 gaya adaa.....







kmi plan p kl dulu ,pastu p PD n then patah blik p kl......kmi p kl dulu sbb kmi plan p parlimen...tgk dewan rakyat bersdang.....best......
dpat tgk ahli parlimen bertekak psai satu2 isu...=)







lpas mlawat parlimen tu kmi tros brtlak p PD..... nak dkat mlam gak aa smpai......lpas check in pa smua....naek bilik,mndi,solat ,bersiap tros kluaq p mkan...... tp sblum p mkan...kmi smpat g tgk show kat resort....tgk kartun la.....apa la....

smpat lg brgmbaq sblum p mkan.....=) (p/s:huhu.... tdg aku x jd)
ckgu bwak kmi p mkan...mkan kat tpi pntai beb.....hehe......

lpas blik mkan....smua pkat lpak kat bwah.....x naek lg....tp ada yg naek dah sbb dah mngantok......
hari …

perluKah????

perlukah??????
"perlu apa????"
"perlu laaa"..
"huh taw la...tp perlu apa???"...
"perlukah kta mmnati korea????....teeeettttttttttttt....hehe

cpat2 sapa nak jwb??......

sblum tu salam smua....

hmmm....prlukah kta mmnati muzik korea......(ceyh muzik bhasa laen x maw tnya lak...)
aku tlis  ni sbb aku plik ...best sgt ka muzik korea nih.....
dah la kta x pham lagu dia psai pa....pstu nynyi jaaa....
mcm bi kta leh slidik lgu tu psai apa......sbb kalu kta x pham pown kta leh gak aaa bkak kamus...(bajet stai rjin sama)
nih korea nak pham pa.....amek kursus bhasa pown x.....

so aku sarankan kat sini .....sokonglah n minatlah muzik tmpatan........
mcm aku.... aku mnat indie......(hujan,bunkface,azlan n typewriter....)


muzik dpa mmg aku cta gmpak abeh aa.......

tp mmnati satu2 muzik tu bnda subjektif....so trpulang kat ampa2 smua laaa untuk mmnati satu2 mzik tu......

boRing.......

salam......huhu....hari ni x taw nak tlis pa....boring gla.....
...then aku amek kptsan nak tlis psai luahan hati aku.....hmmm....makin bsaq,mkin bnyak dugaan.....dugaan di sekolah....hmmm.....masalah kwan la.....msalah tdoq dlam klas....hehe.....pasai kwn ,sjak dok klas laen nih...aku n dpa jd mkin x rpat....sdih gak aaa.....myb sbb dah ada kwan laen....n dpa lak rpat ngan kwn sklas.....
....tp aku rsa aku nak jd mcm certain org nih....org x maw kwn ,ada dya ksah...kcuali dya yg wat slah......tp aku rsa cam x leh jaa....
tp aku pkai ckap2 ni kowt...."hlang sorang kwn ,x rugi pown...kcuali kwn tu baek n bnyak tlg kta....."
kwan kat klas taun ni ok ,best....especially dek na n aman..hostellite 4sn 3..........
tp aku rndu gak kat kwan a4 2008-2010......hrap prshabtan kta x akan putus dan akn tros terjalin......

"kwan glak belambak,bersepah......
kwn menangeh nak cri sorang pown ssah....."

exAm ...exAm....n again exam.....huhu

Image
salam smua.....huhu....i don't really like this event....
."weyh asnida....event apa tu?????"
"ampa nak taw event pa????"
"nak taw aaa...pa dya??"
"event tu ialah...........EXAM........huhu"
(apa  pasai ang gdik ngat nih asnida......meluat aku)....


weyh pa nak jd ngan result exam aku hah......aku dpat mrasakan smua akan trok......especiaally
ADD M3 ngan ACCOUNT.....aku cam blur gla both subject.....x taw nak jwb pa....yg bio lak ada ksah trsndiri......huhu....sdih.....x taw aaa aku rsa aku dah amek serious dah ngan exam nih....
tunggu ja la result dpat bpa.......just wait n see.....ok aa caw luuu......

asnida....