boRing.......

salam......huhu....hari ni x taw nak tlis pa....boring gla.....
...then aku amek kptsan nak tlis psai luahan hati aku.....hmmm....makin bsaq,mkin bnyak dugaan.....dugaan di sekolah....hmmm.....masalah kwan la.....msalah tdoq dlam klas....hehe.....pasai kwn ,sjak dok klas laen nih...aku n dpa jd mkin x rpat....sdih gak aaa.....myb sbb dah ada kwan laen....n dpa lak rpat ngan kwn sklas.....
....tp aku rsa aku nak jd mcm certain org nih....org x maw kwn ,ada dya ksah...kcuali dya yg wat slah......tp aku rsa cam x leh jaa....
tp aku pkai ckap2 ni kowt...."hlang sorang kwn ,x rugi pown...kcuali kwn tu baek n bnyak tlg kta....."
kwan kat klas taun ni ok ,best....especially dek na n aman..hostellite 4sn 3..........
tp aku rndu gak kat kwan a4 2008-2010......hrap prshabtan kta x akan putus dan akn tros terjalin......

"kwan glak belambak,bersepah......
kwn menangeh nak cri sorang pown ssah....."

Comments

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??