Posts

Showing posts from January, 2012

SPM year....2012

Image
assalamualaikum....agak lma aku x post smthing....pling last pown psai omwork brtimbon...
happy new year!!...(even dah lmbat....dah 15/1 dah cik kak oii.....bru nak wish)



bla bermulanya taun 2012 nih...brmulalah prjuangan aku utk mndpatkan 10A's in SPM.....
dulu aku ingat nak drop buang account...tp bla tgok2 blik mrkah exam aku,account aku lg bgos skit  dr  bio....so aku decide amik p la...insyaallah kalau dpat acc n bi A bleh mnx sijil account dri london....snang skit nak cri kja....
abah n mak pown skrg nih dah x bg tgok tv sngat...hukhuk.....tgok kdang2 ja.... snang ckap hidop aku 2012 nih sbgai plajar FORM 5 smk ibrahim nih mmg sbok lah....jumaat smpai isnin mmg sbok ngan tusyen...mlam bru smpat wat kja sk.....tu pown smpai kol 1-2 pg....
letih....dah la tu kat sk...tiap2 hari kja sk mmg bertimbon....tiap2 subjek dlam ari tu nak bg kja sk....ingat cuti satu thn kaa.....haih...

tapi ckgu2 yg aku taun nih mmg brsyukur gla.....baek2.....mmg aku pham aa apa dpa dok ajaq....
aku harap tau…