aweSome Najwa Latif.....:)


salam.....
hmm ok ari ni aku nak story the morie psai najwa latif....
serious ckap lately aku mmg bnyak follow prkmbangan dya...anyway umoq dya sma ngan aku.....haha ....16 thn.....

tapi srious aaa mmg superb aa dya nih....aku buat akaun utube smata-mata nak subscribe dya....n aku dah follow blog dya..... najwa latif

ksian jgak kat dya .....ada org yg snggup bnci dya....hmpa yg dok bnci sngat dya nih apa psai....dah x dak kja laen dah......ampa ingat org ska sngat aaa kat ampa,hah?????

tp serius ckap aku mmg ska sora dya.....(biasa laaa org lahir 1995 ni mmg sora sdap....haha ....prasan)

dya ni pown come gak...mmg kat fb aku asal tgk video dya jaaa msti share....entah rasa best cam na tah....





aku harap dya tros sukses n wat bodo ja kat owg yg dok kata kat dya tuuu....tp kalu kutukan tu mmbna apa salahnya ambik....


ok aaa smpai ni dulu post aku tuk kali ni....

salam....

asnida.....

Comments

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??