bad week.... :(

hmm assalamualaikum....hmm lama aku rasa aku x update blog...dah bersawang dah....mana x nya aku sbok gla kowt minggu lpas.....

aku kata sbok tu sbb ayah n adek aku masok ospital...sbb dmam denggi...alhamdulillah dah kluaq ospital dah...tp bla kluaq kna minum ayaq banyak aa... sbb nak ganti blik sel darah merah yang kuman tu makan....ksian gla....

aku pown skrang ni dah rasa satu mcam jaa...btok2,selsema....mayb demam selsema kowt .....aku hrap x kna dmam durjana tu aa....

ok aa aku stop takat tu dulu.....
nak mandi n smbahyang dulu... stg kementerian nak smboq ubat nyamok kat dlam umah.....salam...

asnida

Comments

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??