katak oh katak......

salam...hmm mnggu ni mnggu pling gmpak aaa bg bdak klas sains......dan mggu bdak sains jd kjam dan x brhati prut....haha

mngsa trbaru kami adalah cik katak yg baru nak mrasai nikmat idop d dunia...haha.....tima kaseh bbnyak aa cik katak.....syg ang......

tp dalam org dok excited nak wat pmbdahan.....ada laaa kwan aku sorang nih bleh x mai sk.....fobia pnya pasai ngan katak.....

seriously aku ckap aku pown gli gak.......tp bla dya pngsan lpas dilalikan dngan chloroform....aku brani jgak laa pgang tp pgang dgan tngan yg bralaskan glove gtah(busuk gla kowt glove tuu)

(katak :  tlg2....manusia nak bnoh aku!!!
Manusia : ada kmi ksah ...asalkan kmi puas ati...haha(evil laugh))


(aaaa tdak!!!!tlong!!!!)


(huhu tangan dan kakiku  luka ditusuk pin......btapa kjamnya ampa smua....)

(hmm  aku rasa aku mati syahid dah nnt....tp cam na nak mati syahid aku mati mata trbliak......mati x dak iman....huhu....sob sob)

(mari!!!!kta jalankan operasi!!!)

group aku dpat group trbaek kowt....jgan jeles....haha.....sbbnya kmi bdah katak tuuu....layer kulit dya potong elok....n organ grup aku x pcah or rosak....yg aku cam wownya....bla lpas kmi proses buang jantung dan paru-paru dya jantung dya still brdgup....wow...amazing gla kowt...haha....


 (yaaahhh mari kta 'selesaikan' katak nih...hha)
( nih tgah buang prot dya....kwan aku try la bdah prot dya nmpak lalat doe....)


(nih katak kmi.....:p)

(ok kja potong kaki dan tangan tuuu kja aku...kjam kan.....ada kau ksah....asal aku puas atii)


lpas abeh dah operation tuuu kmi buang jaaa mayat dya dlam plastik bag....ada klas yg pnya sdih dgan pmrgian ktak tuuu , p laaa tnam katak tuu dlam pasu....kra wat acara pngbumian laa.....bek x dak talkin jaaa.....:)....


ckgu bio aku ckap klas aku noh hardcore skit...sbbnya x dak sapa pown nangis atas kmatian katak-katak skalian.....klas laen msti ada jgak laaa sorang dua nangis......hmmm apa laaa tu pown nak nangis......tp kiranya hati dpa tuuu lmbut laaa brbanding ngan hati2 bdak klas aku yg mmg x berhati prot nih.....hehe.....

ok aaa smpai ni jaaa story psai pmbdahan katak oleh doktor2 pakar yg x brtauliah smk ibrahim nih....ok salam....

asnida :)




Comments

  1. Okey la hardcore.. Kelas aku, sampai ada yg xbuat. Kesian punya pasal. Tapi sampai kerat 18 anggota badan dia tu agak kejam gak arr.. aku pun takat tgk organ, buang jantungje (motif utk mempercepat kematian supaya dia tdk terseksa).

    Btw, glove tu mmg busuk. Xcukup dgn tu, dettol dia pun blh tahan laa.. Bila aku masuk je library, bau klinik menerawang dlm library. Dah la air-cond, lg la org cpt tgkp bau 2.

    Malu kot~ =.="

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??