rayaku.....2011

salaam....
hmm aku rasa  x trlambat lg kowt aku nak ucap slamat ari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin even aku dah pnah wish.....x pa la ulang bnyak2 kali...haha

hmm ari ni aku nak story psai ari raya aku.....

aku ngan family braya kat sini ja.....lpas smbhyg raya n ayh aku p umah kwan dya ...br kmi blik kaampong.....p braya umah pak n mak menakan aku.....

tp kmi trpaksa blik awai skit sbb mlm tu ayh aku kna kja.....esk tu and the next 5 days baru beliau cuti.....so bru bleh brjalan mrata2...

lg best plak....kak aku blik raya kali ni.....duit raya x dpat bnyak pown ....dlam umah saja dah bleh kutip rm 80 sbb mak bg 30,abh 20 n kak aku 30.....p braya umah org pown dpat rm 30 jaaa.....cput gla.....tmbah2 bla kja nnt satu sen pown x dpat........lg2 laaa kalu dah kawen...kna wak kluaq duit plak bg kat bdak2 kcik....aku ni dah la stai kdkut skit.....haha:)

ok aa sblum aku caw cin caw ni ada la skit pics utk dilihat brsama....haha....

 (kuih raya umah aku......pling favourite aku almond london aaa...sdap gla....)

 ( gdik ak???haha pnya laaa boring....adk aku 2 org n kak aku naek kta laen.....aku ,mak n abh naek kta laen......tambah2 abh bkak lagu klasik plok.....lg laaa aku boring....)

 ( kak n adk 1 aku dpan umah mak lang)

 (abh n kak na kat umah pak lang lit.....dpa kta abh nmpak mcm jins shamsudin tuuu...haha....)

( adk 2 aku....amek spek kak aku....pastu try.....cam pa lg...haha)

 ( mka nih lg....pulown gla....hehe)

 (abh n emak aku.....ceyh...)
( aku n dua adk......tnpa kak aku...sbb dya yg tlg snap pics...)


ok aaa ....gmbaq pown dah tnjuk...so caw dulu.....salam....


asnida:)

Comments

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??