2 dekad sudah

Assalamualaikum.

Hari ni hari meningkat usia.
Hari ni hari aku makin menghampiri tarikh mati.

Tapi sedarkah aku ??

Mungkin hari ni sedar ,tapi esok? Lusa?

Bila dah menginjak dewasa ni kadang rasa tak kisah dah sapa yang wish, sapa yang tak wish.. Its a small matter I think. Kadang orang lagi banyak kerja dari nak ingat birthday kita.

Bila tengok orang sambut birthday dengan party bagai,sampai melalaikan, bukan tak boleh. tapi biar bersederhana. mungkin kita patut ubah. Cuba sambut dengaan bacaaan yaasin. Sebab makin menginjak usia , kena sedar lah diri ni bakal jenazah yang kita sendiri pun tak tahu bila Allah nak jemput .

But...lastly...
I wanna say Thank You for those yang wish through whatsapp , facebook . Really appreciate it. :) Love you guys.. :D


Alhamdulillah masih diberi nafas untuk terus hidup. Moga Allah memberkati kehidupan 19 tahun lepas dan terus memnberkati kehidupan mendatang. Ameen :) 

Assalamualaikum...

Asnida Razak

Comments

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??