Sukan oh Sukan.. Tamat Sudah

Assalamualaikum ..

Alhamdulillah Temasya Olahraga Tahunan ke 41 Universiti Sains Malaysia dah tamat . :D
Tahniah untuk semua yang berjaya. And a big applause to Team Sukres MPD Saujana yang ambik berat pasal atlet. Dari latihan ke makan minum then kebajikan atlet. Thanks guys.


Majlis perasmian TOT 


Majlis penutupan TOT

And Desasiswa Saujana berjaya menyandang gelaran Johan bahagian wanita untuk Sukan Antara Desasiswa (SUKAD) . Tahniah.. :D 



Team tarik tali kalah di peringkat pusingan .. Agak kecewa actually.. But its okay tahun depan cuba lagi. Ambik pengalaman as first year student . Nanti sidang depan dah tau dah macam mana flow dia. 

Actually ada konflik yang aku rasa macam tak adil sebenarnya. Pada mulanya kami dah menang tanpa bertanding and diminta hadir pada waktu petang utk terus ke suku akhir sebab our opponent desa tarik diri. So kami pon satu team tunggu ja lah untuk tengok desa lain lawan. Sekali pegawai in charge panggil and cakap kami kena masuk bertanding on that morning lawan dengan desa lain.. Terkejut berok semua orang. Sebab mental dah prepare utk petang punya game. Sekali pagi kena main jugak. Nasib tak dak teammates yang dah balik. Dah masuk main..kalah la dek non oiii.... Kalah kat peringkat pusingan. But aku bukan nak jadikan ni as my reason kenapa kami kalah ok. Saja nak story the morie.. hehehehe... 


Team Tarik Tali Saujana


Akak terasa seperti seorang atlet di situ.. Merasa la jugak aku...hahahaha
Ni la no atlet hakak..


Assalamualaikum.. ^^

Asnida Razak


Comments

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??