Muka lama berganti baru

Assalamualaikum..

Alhamdulillah tahun pertama di USM hampir tamat. Sekarang dah masuk study week. Lengang jugak la kampus..Ramai yang ambik kesempatan study week ni untuk balik rumah sat jumpak wajah yang tersayang..mak ayah adik beradik. Ada kawan aku yang balik nak jumpak suami. Untuk yang dah kahwin lah..yang tak kahwin lagi ni jom jom balik jumpak mak abah..dapat pahala wooo...jangan buat main. Allah nak bagi pahala free.. tengok mak ayah pon dah dapat pahala.

Bila nak habis sidang kiranya persatuan pun banyak yang dah berganti wajah kepimpinan . Yang lama dah pencen, yang baru ambil alih.

As one of the Biology students, aku pun take part jugak dalam school's society. Biosociety atau lebih mesra dipanggil Biosoc..

So I managed to stay in Biosoc and get Exco position. Alhamdulillah...
Really I wanna wish a lot of thanks to kepimpinan lama Biosociety .. got involved in many of their programme. learn to find sponsorship even not getting any.Sorry for that. Belajar jugak pasal uruskan makanan peserta . and many more lah pengalaman.

To kepimpinan baru, I really hope that we can cooperate as a team next sidang without any pure- applied barrier between us.


Family Sahsiah,Kerohanian dan Kebajikan Biosociety




Kepimpinan baru Sahsiah, Kerohanian dan Kebajikan Biosociety.
May Allah ease us. Really hope that we can work as a team. 
In shaa Allah 

Assalamualaikum 

Asnida Razak






Comments

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??