dah kluaQ....

salam....apa habaq smua....????shat????

aku shat ja.....(perlu ka ang bgtaw).....haha....
hmm aku dah kluaq asrama ...dah kalau x slap aku dah 2 minggu....aku kluaq atas sbab tertentu.....:
1-katil yg aku ddk dah nak reput....hah....x pasai2 nnt tdoq mlam bla2....aku jtoh katil...kalu bdan kcik x pa...nih bdan bsaq......haha......

2-kwan.....sakit ati ngan kwan......pdih weyh....msti ampa smua taw kan cam na rasa skit ati......yg nih amat pdih......bkan takat sorang tp berorang2......huh.....

3-tusyen....x pnah2 wktu f1-f3 dpat fail....msok2 f4 tros fail....trok kowt doe.....so aku rasa better aku p tsyen......utk improvekan aku pnya add math.....

tp pa2 pown aku still rindu ngan khidupan asrama ,kwan2 kat asrama......thank u sbab ampa maw jd kwan aku......n jgn la kta kat aku kalau aku x tgoq ampa....bkan aku blagak tp aku bzy.....ampa pown x kan x pham.....ampa pon sama gak kan ...bzy......so kta smua nih bzy...tp still aku nak kta smua keep in touch....


*bdak asrama 4SN3.....haha...tp skrg aku x dah....

*aku ,zai n dayini...mlam raya 2010.....

*aku ,zai n warden ksayangan kami,ckgu jamal.....

*wktu mlam raya 2010...bdak laki kat tgah tu(fikri) dah pindah p alamshah.....

*wktu nak p pdg bsaq...naek kta api.....lwtan asrma....

p/s:sapa yg gmbaq x dak jgan trsa,aku x dak gambaq ampa....

apa2 pown aku syg ASMI......

ok aa aku caw lu...salam....

asnida...=)

asnida....

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tanggungjawab dan Pengalaman

Rasa

Kenapa pilih biologi ??